סלט אנדיב, אספרגוס ,תאנים ועוף

by davidgol | 27th ספטמבר 2010

Share

מצרכים:
2 יח' חזה עוף שלמים חתוכים באמצע ( סה"כ יוצא 4 יח')
8 תאנים חתוכים לרבעים
4 יח' אנדיב מופרד לעלים
8 יח' אספרגוס טרי חתוכים לחצי ( בלי 1 סמ' חלק תחתון – לחתוך)
חופן עלי בייבי
100 גרם אגוזי לוז קלויים
חופן פטרוזילייה
2 בצלי שלוט קצוצים
1/3 כוס גרגירי רימון טריים

לויניגרט:
1 כף חרדל דיג'ון גרגירים
1 כף דבש
3 כפות חומץ בן יין לבן
5 כפות שמן זית
מלח, פלפל

אופן ההכנה:
1. מחממים מחבת עם מעט שמן ( עדיף מחבת קראמית) ומטגנים חזות העוף עד שהם מוכנים אך לא יבשים. מפלפלים וממליחים מעט.
2. חותכים העוף לרצועות ומעבירים לקערה
3. חולטים האספרגוס במים רותחים בסיר לא מכוסה כ 3 דקות ומקררים ישר במים עם קרח.
4. מערבבים היטב את חומרי הרוטב.
5. מערבבים כל המרכיבים  ( חוץ מגרגרי הרימון )של הסלט עם הרוטב ומגישים בקערת הגשה יפה.
6. מפזרים גרגרי הרימון מלמעלה

סגור לתגובות