תפריט ים תיכוני

by admin | 8th אוגוסט 2010

Share

 

  • סלט אנטיפסטי המורכב מזוקיני, פיטריות, כרובית ועגבניות שרי מתובל בשמן זית ועשבי תיבול.
  • טבולה: סלט בורגול ,פטרוזיליה ומנטה.
  • סלט ירוק בויניגרט של צ'ילי מתוק.
  • כיסוני פילו בתרד ובולגרית.
  • רביולי בטטה ברוטב שמנת ופטריות יער.
  • שיפודי גבינת חלומי ופיטריות על מצע עלים ירוקים.
  • קינוח: טרין שוקולד ברוטב פירות יער.

המחיר 2500 ₪ כולל מע"מ לקבוצה של עד 10 משתתפים.

כל משתתף נוסף 250 ₪ כולל מע"מ.

המחיר לא כולל שתייה ויין.

אפשרות להוספת שתייה קלה בתוספת 20 ש"ח לסועד.

אפשרות להוספת יין אדום ולבן 45 ש"ח לסועד.

ישנה אפשרות לתוספת מלצר בעלות של 350 ₪ + טיפ.

ארוע בשישי בערב או בשבת בצהריים, תוספת 350 ש"ח.

ארוע באזור חיפה וצפונה או אזור באר שבע ודרומה,

תוספת נסיעה 350 ש"ח.

סגור לתגובות