תפריט יפאני

by davidgol | 22nd אוגוסט 2010

Share

פתיחה:

  • הכנת מגוון סוגי מאקי סושי ע"י השף בשיתוף הקהל, סושי סלמון, מאקי טונה , I/O ועוד.

מנה ראשונה:

  • מגוון ירקות בבלילת טמפורה מוגשים עם רוטב צ'ילי מתוק.
  • חמוצים יפנים.

מנת ביניים:

  • שיפודי סלמון ברוטב טריאקי סילאן וסומסום.

מנה עיקרית:

  • פרגיות ברוטב חלב קוקוס ובוטנים.

תוספות:

  • נודלס ירקותברוטב סויה, מיסו וצי'לי.
  • סלט ירוק בויניגרט צילי מתוק, ג'ינג'ר ובלסמי.
  • אורז מוקפץ.

אחרונות:

  • טרין שוקולד ברוטב פירות יער.
  • אגסים אפויים ביין ותבלינים.

מחיר :3000 ש"ח לקבוצה של עד 10 משתתפים כולל מע"מ כל משתתף נוסף 300 ש"ח

מומלץ בתפריט מסוג זה גם להביא מלצר בעלות של 350 ש"ח+ טיפ
תוספות בתשלום:

ארוע בשישי בערב או בשבת בצהריים, תוספת 350 ש"ח.

ארוע באזור חיפה וצפונה או אזור באר שבע ודרומה, תוספת נסיעה 350 ש"ח.

פילה דניס ברוטב חלב קוקוס, תרד ופיטריות 85 ש"ח לסועד.
שתיה קלה 20 ש"ח לסועד.יין אדום ולבן 45 ש"ח לסועד (יין מרלו אדום, שרדונה לבן)

סגור לתגובות