תפריט דגים גורמה

by davidgol | 10th אוגוסט 2010

Share

  • מרק בטטות מוקרם.
  • גלילי חצילים בגבינות עיזים ובזיליקום, מוגש עם רוטב עגבניות.
  • טרטר דג ים ואבוקדו, מוגש עם קרוסטיני חם.
  • רביולי גבינות ברוטב שמנת וסלמון.
  • פילה דניס צרוב וקריספי מוגש עם תבשיל עדשים וטחינה.
  • טרין שוקולד עשיר
  • אגסים ביין קינמון ומייפל ( מוגש על הטרין)

המחיר 4500 ₪ לקבוצה של  10 משתתפים .

כל משתתף נוסף כ 400 ₪.

המחיר לא כולל שתייה ויין.

מומלץ בערב זה מלצר מקצועי בעלות של 350 ₪ + טיפ

ארוע בשישי בערב או בשבת בצהריים, תוספת 350 ש"ח.

ארוע באזור חיפה וצפונה או אזור באר שבע ודרומה, תוספת נסיעה 350 ש"ח.

סגור לתגובות