סופלה שוקולד

by davidgol | 28th אוגוסט 2010

Share

חומרים:

  • 300 גר' שוקולד מריר
  • 6 ביצים מופרדות
  • 75 גר' חמאה
  • 75 גר' סוכר
  • 20 גר' קמח

אופן הכנה:

1) מקציפים 6 חלמונים עם 25 גר' סוכר לקרם בהיר.

2) מקציפים 6 חלבונים עם 50 גר' סוכר למרנג.

3) ממסים השוקולד ומערבבים עם התערובות, מוסיפים את הקמח ומערבבים היטב.

4) מוזגים ליח' אלומיניום או לכלי סופלה מתאימים בשומנות במעט חמאה 3/4 גובה.

5) אופים ב 180 מעלות 10-12 דקות.

6) בוזקים אבקת סוכר מלמעלה ביחד עם כדור גלידת וניל.

7) מגישים מיד.

  •  כדי שהסופלה יצליח אסור לפתוח התנור במהלך האפיה ולחמם התנור מראש.

סגור לתגובות