מלאבי שמנת, אגוזים וקוקוס

by davidgol | 29th אוגוסט 2010

Share

חומרים למלבי:

  • 250 סמק' חלב
  • 220 סמק' שמנת מתוקה
  • 70 גר' חמאה
  • 30 גר' קורנפלור

חומרים לרוטב:

  • 1/2 כוס מים
  • 1/2 כוס סוכר
  • 1 טיפה מי ורדים
  • 1 טיפה צבע מאכל אדום ( אופציה).
  • להגשה: אגוזים טחונים, קוקוס גרוס

אופן ההכנה:

1) לרוטב: מערבבים הסוכר, המים ומביאים לרתיחה מצמצמים לחצי.מוסיפים את מי הורדים וצבע המאכל. מקררים.

2) למלבי: לערבב כל החומרים ולהרתיח תוך כדי ערבוב במטרפה באופן תמידי עד להסמכה.

3) למזוג לכוסות – לתת להתקרר מעט ולהכניס למקרר.

4) הגשה: למזוג הרוטב מעל המלבי, האגוזים והקוקוס.

סגור לתגובות