טרין שוקולד

by davidgol | 28th אוגוסט 2010

Share

חומרים:

  • 500 גר' שוקולד מריר
  • 250 מל' שמנת מתוקה
  • 150 גר' חמאה
  • 1 כף ליקר קפה

אופן הכנה:

1) מחממים השמנת בסיר בנוני ומוסיפים השוקולד, החמאה והליקר.

2) מערבבים היטב עד שכל החומרים מתאחדים לתערובת שווה.

3) מעבירים לתבנית אינגליש קייק מכוסה בניילון ניצמד.

4) מכסים בניילון ניצמד ומקפיאים לפחות ל 12 שעות.

5) שעה לפני ההגשה מעבירים למקרר.

6) פורסים לפרוסות דקות ומגישים עם רוטב פירות יער , ואגסים ביין אדום.

אגסים ביין אדום

חומרים:

  • 8 אגסים
  • 1 כוס יין אדום יבש
  • 5 כפות סוכר חום
  • 1 כף קינמון

אופן הכנה:

חותכים האגסים לשמיניות, מערבבים עם שאר החומרים ואופים בתנור 30 דקות, עד שהנוזלים מצטמצמים לסירופ והאגסים מתקרמלים.

רוטב פירות יער

בסיר בינוני שמים 100 גר' פירות יער, כוס יין אדום , 1/3 כוס מייפל וכף קינמון.

מרתיחים ומצמצמים לחצי.

  •  מגישים פרוסת טרין שוקולד עם אגס מקורמל ורוטב פירות יער ומקשטים עם עלה נענע

סגור לתגובות