תפריט בשרי

by admin | 12th אוגוסט 2010

Share

 

  • סלט טאבולה לבנוני ( בורגול, עשבי תיבול ועגבניות)
  • סלט ירוק: שלל חסות, עלים צעירים בויניגרט בלסמי ושמן זית.
  • סלט עגבניות, בצל סגול ולימונים כבושים.
  • נודלס רצועות חזה עוף וירקות בקארי אדום, סויה וצ'ילי מתוק
  • ראגו בשר: תבשיל עגל עם כרישה בתיבול תבלינים ארומטיים על מצא אורז מבושם.
  • סטייק אנטריקוט במשרה פיקנטי ופיטריות במעטפת בצק עלים.
  • נתחי עוף עסיסיים במרינדה מתקתקה ועלי טימין.
  • תפו"א קטנטנים מוקפצים עם שמן זית, שום וקייג'ן פיקנטי.
  • עוגת שוקולד עשירה בשוקולד, קוקוס וברנדי.
  • אגסים מקורמלים ביין אדום ותבלינים (מוגש על העוגה)

בתאבון!!!

 

 

סגור לתגובות