פילה דניס בעשבי תיבול

by davidgol | 28th אוגוסט 2010

Share

מצרכים:

  •  4 דגי דניס טריים מפולטים.
  •  4 כפות פטרוזיליה קצוצה.
  •  4 כפות נענע קצוצה.
  •  1 כף טימין קצוץ.
  •  1 כפית אבקת שום גבישי.
  •  1 כפית פפריקה מתוקה.
  •  1/2 כפית מלח
  •  1/2 כפית פלפל שחור גרוס
  •  5 כפות פירורי לחם
  •  1 כפית גרידת לימון
  •  50 גרם חמאה מומסת

אופן הכנה:

1) מסדרים את פילה הדגים בתבנית אפיה, כאשר העור כלפי מטה.

2) מערבבים את כל החומרים לציפוי ( ללא החמאה).

3) מברישים הדגים בחמאה המומסת ומצפים בתערובת התבלינים. מהדקים הציפוי היטב לדג.

4) אופים בתנור מחומם מראש , 180 מעלות למשך 8-10 דקות.

5) מגישים עם חצי לימון וסלט ירוק קטן.

סגור לתגובות