עוף אפוי עם תפו"א ובצל

by davidgol | 1st ספטמבר 2010

Share

מצרכים:

• עוף מחולק למנות

• 1 ק"ג תפוחי אדמה

• 4 בצלים

• 4 כפות שמן זית

• כפות פפריקה מתוקה מרוקאית

• כפות רוטב צ'ילי מתוק

• כפות סילן (דבש תמרים)

• 3 כפות קייג'ן

• כפית שום כתוש

• 1 כף ברבקיו

• 1 כפית רוזמרין קצוץ

• 2 כפות רוטב סויה

דרך הכנה:

1 פורסים את תפוחי האדמה לפרוסות עבות ומסדרים בתבנית.

2 פורסים את הבצל לטבעות ומסדרים על תפוחי האדמה.

3 בקערית מערבבים את כל חומרי התיבול ומורחים את העוף היטב.

4 מסדרים את העוף מעל תפוחי האדמה והבצל עם העור כלפי מעלה.

5 את שארית חומרי התיבול מפזרים בין העוף על התפודים והבצל.

6 אופים בחום של 200 מעלות 40 דקות.

סגור לתגובות