נתחי עוף ברוטב שום, צ'ילי מתוק ורכז רימונים

by davidgol | 24th אוגוסט 2010

Share

חומרים:

1 עוף טרי חתוך ל 10 נתחים.

4 כפות צ'ילי מתוק

4 כפות סויה

3 כפות רכז רימונים

2 כפות שום כתוש

3 כפות טימין קצוץ דק

2 כפות שמן זית

מלח, פלפל

אופן הכנה:

1. מערבבים היטב את חלקי העוף בקערה עם כל מרכיבי המרינדה.

2. מסדרים את חלקי העוף והרוטב בתבנית עם נייר אפיה.

3. מחממים תנור ל 220 מעלות.

4. צולים העוף בתנור בטמפ' הגבוהה כ 20 דקות, לאחא מורידים החום ל 180 מעלות וצולים עוד 35 דקות עד

שהעוף מושחם יפה משני הצדדים.

תגובה אחת to “נתחי עוף ברוטב שום, צ'ילי מתוק ורכז רימונים”

  1. סיגל

    ספט' 12th, 2010 :

    הכנתי את העוף לארוחת חג בראש השנה.היא טעים ומדהים.
    מאוד מרשים. קיבלתי הרבה קומפלימנטים. שיבחתי את "השף דוד גול" על הכתיבה הברורה ,המדוייקת והמובנת (גם למי שלא מתה ולא מסתדרת עם המטבח). חייבת לציין ששאלתי שאלות את דוד גול במיילים והוא תמיד ענה לי חזרה לכל השאלות וייעץ ונתן טיפים.מאוד עזר לי. הוא מדהים אנושי ומקצועי ומשמש דוגמא לאחרים. יישר כח.