מרק ירקות

by davidgol | 10th ינואר 2010

Share

 מצרכים:
• 1 קישוא
• 1 בצל
• 1 גזר
• 1 שורש גזר ושורש פטרוזיליה
• 1 כרובית חתוכה לפרחים
• 2 שיני שום
• 1 יח' ברוקולי
• 300 גרם שעועית ירוקה חתוכה טרייה
• 200 גר' כרוב ניצנים
• 3 כפות שמן זית
• 1 ליטר מים / ציר ירקות
• מעט שמיר ופטרוזילה קצוצים
• מלח, פלפל

אופן ההכנה:
1) קוצצים את הירקות ומאדים בסיר עם השמן, מוסיפים הנוזלים ומבשלים כ 1/2 שעה.
2) מתבלים במלח, פלפל ומגישים מעוטר במעט שמיר ופטרוזיליה.

טיפ השף:
1) ניתן להוסיף למרק בהגשה פסטה מבושלת.
2) בזמן הכנת המרק להוסיף 1/4 כוס גריסים או עדשים שיעשירו המרק.
3) ניתן להוסיף למרק דלעת טרייה חתוכה לקוביות

 
 
 
 
 

סגור לתגובות