לחם דלעת

by davidgol | 30th אוגוסט 2010

Share

חומרים:

• 1 כוס צימוקים או אננס מיובש קצוץ

• 1/4 כוס מים או קוניאק

• 3 ביצים

• 3/4 כוס סוכר

• 1 כוס שמן

• 1 כפית תמצית וניל

• 3/4 2 כוסות קמח

• 2 כפיות קינמון

• 1/2 כפית אגוז מוסקט

• 1 כפית מלח

• 1 כפית אבקת אפייה

• 1 כפית אבקת סודה

• 1/2 2 כוסות דלעת טרייה מגוררת

אופן הכנה:

1. מחממים תנור ל 180 מעלות צלזיוס.

2. משרים את הצימוקים או האננס במים, בקוניאק או ברום.

3. בקערת מערבל חשמלי טורפים ביצים, סוכר, וניל ושמן. מנפים יחד את החומרים היבשים ומוסיפים לקערת המערבל. בוחשים פנימה את הדלעת והצימוקים.

4. יוצקים את התערובת לתבנית אפייה משומנת, ואופים בתנור כ 60-45 דקות (תלוי בתבנית), או עד שקיסם שהוחדר למרכז יוצא נקי.

סגור לתגובות