לחם בצל

by davidgol | 30th אוגוסט 2010

Share

מרכיבים ל – 2 לחמים :

• 1 ק"ג קמח

• 1 שקית או 1 קובייה של שמרים

• 1 שקית משפר לאפיה ביתית

• 1 שקית בצל יבש מטוגן (40 גר')

• 1 כף שטוחה מלח

• 2 כפות סוכר

• כ – ½2 כוסות מים

אופן ההכנה:

1. מכניסים לקערת מערבל את כל החומרים, מוסיפים בהדרגה את המים ולשים היטב עד לקבלת בצק רך וגמיש שאינו נדבק לדפנות.

2. משהים למנוחה בקערה מכוסה ל 10 דקות.

3. יוצרים 2 כיכרות ומשהים לתפיחה במקום חמים לכ 1 – ½1 שעה.

4. יוצרים חתכים בעזרת סכין ואופים כ 35 דקות בתנור שחומם מראש לחום גבוה.

5. מומלץ להכניס למשך זמן האפיה קערה עם מים רותחים.

6. מצננים על גבי רשת.

סגור לתגובות