קציצות עדשים מוגש עם רוטב יוגורט ונענע

by davidgol | 3rd ספטמבר 2010

Share

כשר, בריא, זול, קל להכנה, ניתן לחימום, חלבי, מהיר להכנה

מצרכים לארבע מנות:

  • 2 כוסות עדשים ירוקת מבושלות ורכות לחלוטין ( מסוננות וללא מים).
  • בצלים מגורדים
  • 4 תפו"א מקולפים ומגורדים.
  • 4 גזרים מקולפים ומגורדים.
  • 4 קישואים מגורדים
  • כפות טחינה גולמית
  • 4 כפות פירורי לחם
  • חצי כוס נענע קצוצה
  • כוס יוגורט עיזים משובח
  • 5 שיני שום כתושים
  • מיץ משני לימונים
  • מלח, פלפל

אופן הכנה:

מערבבים בקערה את העדשים, הירקות המגורדים, טחינה, 3 כפות נענע, פירורי לחם ושני שיני שום.

מתבלים במלח, פלפל. יוצרים קציצות ואופים בתנור מחומם מראש 180 מעלות 15 דקות או עד שהקציצות הזהיבו מעט.

מערבבים היוגורט עם שאר הנענע, השום והלימון. מגישים 4 קציצות עדשים עם הרוטב הקר.

סגור לתגובות