קדירת קינואה ובטטה

by davidgol | 2nd ספטמבר 2010

Share

מצרכים:

  • 1 כוס קינואה
  •  בצל קצוץ
  •  1 בטטה מקולפת וקצוצה
  •  2 גזרים מקולפים וקצוצים
  •  3 גבעולי סלרי קצוצים
  •  1 שורש פטרוזיליה חתוך לקוביות
  •  3 כפות פטרוזיליה קצוצה
  •  3 שיני שום כתוש
  •  מלח, פלפל

אופן הכנה:

1) מטגנים במעט שמן את כל הירקות בסיר

2) מוסיפים לאחר מס' דקות את הקינואה, השום , הפטרוזיליה וממשיכים לטגן.

3) ממליחים ומפלפלים מעט

4) מוסיפים 1 וחצי כוסות מים רותחים, מערבבים ולאחר שהמים מכסים.

5) מבשלים על אש קטנה 20 דקות, מכסים ומחכים עוד 10 דקות.

6) מגישים בכלי חרס עמוק

סגור לתגובות