סלט טאבולה לבנוני

by davidgol | 2nd ספטמבר 2010

Share

מצרכים:

  •  1 כוס בורגול דק
  •  1 בצל קצוץ
  •  4 עגבניות קצוצות ( ללא הזרעים).
  •  1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה.
  •  1/4 כוס נענע קצוצה
  •  4 כפות מיץ לימון.
  •  מלח , פלפל
  •  מעט שמן זית.

אופן ההכנה:

1) משרים את הבורגול הדק בהרבה מים לפחות ל 2 שעות

2) מסננים מהמים וסוחטים היטב.

3) מערבבים הבורגול עם העגבניות, הבצל, עשבי התיבול, מלח ופלפל.

4) מוסיפים שמן זית ולימון.

5) מוכן להגשה כעבור כשעה.

סגור לתגובות